E-ciggen är enkel att använda

Även om det låter krångligt med förångare och vätskor fyllda med nikotin är det faktiskt väldigt enkelt. Den enda skillnaden mot att röka är att du ibland behöver ladda upp din vape. För det är fortfarande något som du måste göra. Dock kan du välja en som har ett stort batteri för att du ska undvika att behöva göra det hela tiden. Annars är det i stort sett som att röka, förångaren är som tändaren och det är trots allt något du behöver ha med dig om du röker. Välj en e-cigg och upplev att det är lättare än du trodde. För det är ganska enkelt och du kan snabbt komma igång med det.

Vill du sluta röka är det ett perfekt verktyg. Men också för dig som vill ha en smakupplevelse utöver det vanliga. Ett sätt att feströka utan att röka som passar för många. Det är ett alternativ som kan låta dig uppleva andra smaker än enbart tobak. För med en elektronisk cigarett har du hundratals olika smaker att välja mellan.

Prova en e-cigg

Precis som med allt annat finns det en del saker du behöver tänka på. De flesta av de elektroniska cigaretterna som finns på marknaden passar för nästan alla. Du kanske röker väldigt mycket eller ofta, då ska du gärna välja en med ett större batteri. Det enda utöver detta är tanken på din e-cigg. Är den för liten måste du ständigt fylla på den. Det tar ett par sekunder och är inte svårt men det kan ibland vara lättare att välja en vape med en större tank. Du slipper då fylla på den hela tiden och det gör allt lite smidigare.