ClubCrisp Åre @Wersens | CRISTIAN DINAMARCA ”REY”| 27/4 -12

Stort tack alla som kom förra fredagen när EBOI & TRICKY KID levererade en episk afton!

Efter 9 helt fantastiska kvällar i Åre på Wersens under våren så blir det här en galen avslutning! På fredag besöker CRISTIAN DINAMARCA Åre och Wersens med ny frisk luft under vingarn…a kommer han presentera sin nysläppta Rey EP, som han släppt på de legendariska skivbolaget TOP BILLIN ifrån Helsingfors, Finland!

Värmer upp gör Schmecken som lovat att visa sin bästa sida, inte för att han har några dåliga men ändå…

Välkomna att släcka ner vintern 2012 totalt med oss!

CRISTIAN DINAMARCA:

Dinamarca är Stockholms-dj:n som de senaste åren har varit en ständig ingrediens i stans nattliv. Han har varit resident på allt från Berns, Spy Bar och F12 till Strand, Nalen och Marie Laveau, och turnerat landet runt, spelat på festivaler och drivit egna klubbar.
Nu får dock skivspelandet stå åt sidan, för med nysläppta debuten Rey EP (Top Billin’) tar Cristian Dinamarca sitt största kliv hittills som producent, och namn som Style of Eye, Sam Tiba och MikeQ har redan gett tummen upp. Precis som hans tidigare Soundcloud-släpp har vittnat om, bjuder Rey EP på en melodiös, experimentell, bastung och klubbvänlig mix som är omöjlig att kategorisera. Den är familjär och främmande på samma gång, rytmisk samtidigt som den är drömskt melankolisk. Men spela den ute och folk börjar dansa med underkroppen istället för överkroppen.

Förutom att ha producerat 360 Donna på klubbfenomenet Gnucci Bananas stundande debut, släppte nyligen Cristian Dinamarca Feelsso/Come On på Animal Language tillsammans med Tony Senghore, en EP som redan har spelats på Diplos BBC One-program Diplo & Friends. Trots färska släpp är han tillbaka i studion och filar på nya projekt. Fingerfärdigheten och kreativiteten Cristian Dinamarca har demonstrerat som dj kommer väl till hands i hans egen musik, och klubbscenen blev precis mycket roligare.

http://soundcloud.com/cristiandinamarca
http://facebook.com/cristiandinamarcamusic
http://twitter.com/dinamarca_

psl:
http://blogg.svt.se/psl/2012/03/20/lyssna-cristian-dinamarca-rey-ep/

XLR8R:
http://www.xlr8r.com/mp3/2012/04/needy

TOP BILLIN:
http://topbillinmusic.com/2012/03/29/great-debut-ep-from-cristian-dinamarca/

NÖJESGUIDEN:
http://nojesguiden.se/artiklar/cristian-dinamarca-slapper-debut-ep